1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Genius X Roségoud duo pack.

Oral-B Genius X Roségoud duo pack.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80354129 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80354129 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80354129
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80354129
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80354129

Geniet samen met het Oral-B Genius X Roségoud Duo Pack van een grondige poetsbeurt in de comfortabele en luxe omgeving van je eigen badkamer. Met deze innovatieve tandenborstel poets je jouw gebit grondig en op een zorgvuldige manier. De tandenborstel is uitgerust met 6 verschillende poetsstanden, waaronder een stand voor gevoelig tandvlees. Als je te hard poetst, geeft de tandenborstel een lichtsignaal af en vertraagt de poetsmotor. Met de bijgeleverde smartphone app krijg je feedback over je poetsgedrag en word je erop gewezen welke tanden je nog extra moet poetsen. Zo ben je ervan verzekerd dat je een grondige poetsbeurt krijgt. Daarnaast is er een reisetui bijgeleverd, waarmee je je tandenborstel hygiënisch en beschermd mee kunt nemen op vakantie. Geniet met het Oral-B Genius X Roségoud Duo Pack van een grondige poetsbeurt in luxe en comfort.

Pluspunten
 • Je haalt 2 tandenborstels inclusief 2 laadstations en 2 reisetuis voor thuis, dus je poetst gezellig samen je tanden

  .

  Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen

  .

  Met 6 poetsstanden inclusief tongpoetsstand kun je eenvoudig de poetsintensiteit aan je gebit en tandvlees aanpassen.

Minpunten
 • De meegeleverde reisetuis zijn geen opladers, waardoor je een los laadstation meeneemt op vakantie

  .

  -> De meegeleverde reisetuis zijn geen opladers, dus je moet een los laadstation meenemen op vakantie. De tandenborstels hebben geen interactief display waarvan je de accuduur of feedback op je poetsgedrag afleest

  .

  -> De tandenborstels hebben geen interactief display waarmee je de accuduur of feedback over je poetsgedrag kunt aflezen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80354129

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80354129 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80354129 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80354129 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80354129 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Genius X Roségoud duo pack.