1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duopack + opzetborstels (8 stuks).

Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duopack + opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duopack + opzetborstels (8 stuks) heb je meteen een voorraadje. De set bestaat uit 2 verschillende tandenborstels met elk 7 poetsstanden. Met 3D tracking houdt de tandenborstel bij hoe jij je tanden poetst, waarmee je jouw poetsbeurt kan volgen en feedback ontvangen in de bijbehorende app. De Oral-B iO tandenborstels zijn voorzien van een poetsdruksensor om te voorkomen dat je te hard poetst. De accu gaat twee weken mee, zodat je niet tussentijds hoeft op te laden. De talen op het display zijn Engels en Nederlands. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen in combinatie met de Oral-B iO opzetborstels. Met de Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duopack + opzetborstels (8 stuks) heb je meteen alles wat je nodig hebt om je gebit op een professionele manier te verzorgen. De tandenborstels bieden veelzijdige opties qua poetsstanden, waarmee je zelf je poetsbeurt naar jouw wensen kunt aanpassen. Met de 3D tracking en de poetsdruksensor kun je je poetsgedrag monitoren en voorkom je te hard poets.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en genoeg opzetborstels voor beiden om ruim één jaar te poetsen

  .

  Met 3D-tracking en A.I

  .

  kun je precies zien hoe goed je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst

  .

  Met 7 poetsstanden, inclusief een tongpoetsstand, kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tong.

Minpunten
 • De 3D tracking werkt alleen als je jouw smartphone meeneemt naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duopack + opzetborstels (8 stuks).