1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO Series 8n wit met extra opzetborstel.

Oral-B iO Series 8n wit met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80362211 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80362211 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80362211
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80362211
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80362211

Met de Oral-B iO Series 8n Wit met extra opzetborstel kun je je tanden op een effectieve en efficiënte manier verzorgen. De elektrische tandenborstel beschikt over een innovatieve technologie die je tanden schoner en witter maakt. Met maar liefst 6 verschillende poetsstanden kun je gemakkelijk schakelen tussen de stand die je gebit het meeste voordeel geeft. Je kunt je poetstechniek verbeteren met de Oral-B app. Deze geeft je feedback over je poetsbeurt. Om je poetservaring nog aangenamer te maken, is de Oral-B iO tandenborstel voorzien van een timer en poetsdruksensor. Ook is de accu zo ontworpen dat deze 14 dagen meegaat, dus er zijn flink wat poetsbeurten gegarandeerd. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Daarnaast kun je kiezen uit twee talen op het display: Engels en Nederlands.

Pluspunten
 • Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter moet poetsen

  .

  Met 6 poetsstanden is het eenvoudig om de poetsintensiteit aan te passen aan je gebit en tandvlees

  .

  Met 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan standaard elektrische tandenborstels.

Minpunten
 • De tracking werkt alleen als je je smartphone meeneemt naar de badkamer

  .

  De tandenborstel heeft minder poetsinstellingen dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80362211

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80362211 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80362211 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80362211 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80362211 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 8n wit met extra opzetborstel.