1. elektrische tandeborstels
 2. Silk’n ToothWave.

Silk'n ToothWave.

5/5

Een uitgebreide review van de Silk'n TW1PE1001 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Silk'n TW1PE1001 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesSilk'n TW1PE1001
Merk Silk'n
Fabrikantcode TW1PE1001
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Silk'n TW1PE1001

Met de Silk'n ToothWave kun je de mondhygiëne van een professionele mondhygiënist in huis halen. De tandenborstel is uitgerust met de revolutionaire DentalRF-technologie met radiofrequentegolven. Deze technologie zorgt ervoor dat de tandenborstel diep binnenin de tanden kan reinigen en zo tandplak, tandsteen en verkleuringen vermindert. Daarnaast heeft de Silk'n ToothWave een handige timerfunctie waarmee je het aanbevolen tijdsbestek voor het poetsen van je tanden kunt aanhouden. Je kunt de timer instellen op 30, 60 of 90 seconden. Dankzij het slimme design past de tandenborstel ook precies in je hand. De Silk'n ToothWave combineert mondhygiëne met gemak en comfort.

Pluspunten
 • Dankzij de radiaoctaftrekgolven die deze tandenborstel uitzendt, wordt vuil gemakkelijker van de tanden verwijderd

  .

  Dankzij de timer poetst je twee minuten voor een gezond gebit

  .

  Met vier poetsstanden kun je de poetsintensiteit eenvoudig aanpassen, zodat zelfs tanden met gevoeligheid of bloedend tandvlees probleemloos gepoetst kunnen worden.

Minpunten
 • Je ontvangt geen reisetui om je tandenborstel veilig op te bergen

  .

  In tegenstelling tot andere tandenborstels in deze prijsklasse heeft deze tandenborstel geen poetsdruksensor.

Veelgestelde vragen over de Silk'n TW1PE1001

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Silk'n TW1PE1001 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Silk'n TW1PE1001 heeft een Sonisch techniek.

De Silk'n TW1PE1001 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Silk'n ToothWave.