1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO – 7n Wit Duo Pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks).

Oral-B iO - 7n Wit Duo Pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met het Oral-B iO - 7n Wit Duo Pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks) heb jij in één keer alles wat je nodig hebt voor een schoon gebit. Jij en je huisgenoot, familielid of partner kunnen elk een tandenborstel uitkiezen en beide profiteren van een jaar lang goede verzorging. Met 5 verschillende poetsstanden zit er altijd een bij die perfect bij jouw tanden en gebit past. Of je nu gevoelige tanden hebt of een extra witte glimlach wil, de Oral-B iO heeft het allemaal. De bluetooth-functie maakt verbinding met je smartphone waar je advies uit de Oral-B app vandaan haalt. Ook is er een timer en poetsdruksensor aanwezig. De accu gaat maar liefst 14 dagen mee, dus je bent voorzien van veel poetsbeurten. Houd er wel rekening mee dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de Oral-B iO opzetborstels. Verder is het zo dat het display alleen Engels en Nederlands als taal heeft.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en genoeg opzetborstels om voor ruim één jaar te poetsen

  .

  Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of beter kan poetsen

  .

  Met 5 poetsstanden kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees.

Minpunten
 • Je krijgt slechts één oplaadstation, waardoor je afwisselend de tandenborstels moet opladen

  .

  De tandenborstels hebben minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO - 7n Wit Duo Pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks).