1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 5N Roze + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 5N Roze + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335628
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335628
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335628

Met de Oral-B iO 5N Roze + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) krijg je een grondige reiniging van je tanden gedurende de komende 12 maanden. De opzetborstels passen zich aan je tanden aan dankzij de unieke 16 graden hoek waardoor de borstelharen je tanden en tandvlees extra voorzichtig reinigen. Met de 5 verschillende poetsstanden ben je verzekerd van een perfecte reiniging die bij je past. Wil je dat parelwitte glimlachje? Kies dan voor de stand voor extra witte tanden. Heb je gevoelige stukken in je mond? Geen probleem, kies dan voor de stand voor gevoelige tanden. De poetsdruksensor vertelt je precies waar je harder of zachter moet poetsen. Je krijgt feedback over je poetsbeurt en daarnaast kun je ook zien waar je verbeterpunten liggen door gebruik te maken van de bijbehorende smartphone app. Ook neem je de tandenborstel veilig mee op reis in de stevige reisetui. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je gemakkelijk een jaar poetst

  .

  Met 5 poetsstanden kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees

  .

  Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of die je beter kunt poetsen.

Minpunten
 • Het meegeleverde reisetui bevat geen oplader, waardoor je een los laadstation moet meenemen op vakantie. De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 8N en iO 9N.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335628

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335628 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335628 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335628 heeft een techniek.

De Oral-B 80335628 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 5N Roze + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).