1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9N Wit met extra opzetborstel.

Oral-B iO 9N Wit met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80362188 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80362188 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80362188
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80362188
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80362188

Met de Oral-B iO 9N Wit met extra opzetborstel heeft u een half jaar grondig gepoetste tanden. In de set zit namelijk voldoende opzetborstels om iedere dag uw tanden te poetsen. De elektrische tandenborstel is voorzien van een innovatieve technologie die uw tanden schoner en witter maakt. Om iedere mond een optimaal poetsresultaat te geven, heeft de tandenborstel 7 verschillende poetsstanden. Daaronder bevinden zich bijvoorbeeld standen voor de reiniging van uw tong en voor het onderhouden van uw tandvlees. Met de 3D tracking-technologie volgt de tandenborstel precies hoe u uw tanden poetst. U ontvangt vervolgens feedback in de app op uw smartphone, waardoor u uw poetsgedrag kunt verbeteren. De Oral-B iO 9N Wit met extra opzetborstel heeft ook een timer en een poetsdruksensor, zodat u rustig de tijd kunt nemen om uw tanden te poetsen. De accu gaat 2 weken mee zonder opgeladen te worden. Let op: de Oral-B iO tandenborstel werkt alleen met Oral-B iO opzetborstels. Let op: het display van de tandenborstel ondersteunt alleen Engels en Nederlands.

Pluspunten
 • Het bevat 3D-tracking met A.I

  .

  die controleert hoe je de voor-, boven- en achterkanten van je tanden poetst, zodat je zo grondig mogelijk poetst

  .

  Met 7 poetsstanden, waaronder een tongpoetsstand, kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen en je mond grondig reinigen

  .

  Deze tandenborstel reinigt veel grondiger dan reguliere elektrische tandenborstels met maar liefst 17.400 rotaties per minuut.

Minpunten
 • Om gebruik te maken van de tracking moet je je smartphone meenemen de badkamer in.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80362188

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80362188 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80362188 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80362188 heeft een techniek.

De Oral-B 80362188 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9N Wit met extra opzetborstel.