1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 + Kids opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks).

Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 + Kids opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6032/33 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6032/33 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6032/33
Merk Philips
Fabrikantcode HX6032/33
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Poetscoach voor kinderen

Omschrijving van de Philips HX6032/33

Met de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 + Kids opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks) heb je alles wat je nodig hebt om je kinderen te helpen bij het onderhouden van een goede mondhygiëne. De tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en maakt tandenpoetsen leuk. Het bluetooth systeem verbindt de tandenborstel met een interactieve app, waarmee kinderen leren hoe ze een goede poetsroutine kunnen onderhouden. De opzetborstels van de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 hebben een rubberen beschermlaag, wat extra zacht is voor de gevoelige tanden en kiezen van jonge kinderen. De 2 kindvriendelijke poetsstanden en verschillende maten opzetborstels maken de tandenborstel geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Als je de tandenborstel volledig oplaadt, heeft hij voldoende energie om 2 weken te poetsen. De meegeleverde opzetborstels hebben een perfecte pasvorm en zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Met de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 + Kids opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks) maak je tandenpoetsen leuk.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetst

  .

  - Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, waardoor je ruim een jaar kan poetsen

  .

  De app laat spelenderwijs zien wat een goede poetsroutine is en maakt het tandenpoetsen leuk

  .

  - De app geeft op een speelse manier aan wat een goede poetsroutine is en maakt het tandenpoetsen plezierig. Deze tandenborstel heeft 2 kindvriendelijke poetsstanden: één voor jonge kinderen en één voor oudere kinderen

  .

  - Deze tandenborstel heeft 2 kindvriendelijke poetsstanden: één voor jongere kinderen en één voor oudere kinderen.

Minpunten
 • Deze elektrische tandenborstel heeft geen poetsdruksensor die je waarschuwt wanneer je te veel druk uitoefent op je tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6032/33

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6032/33 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX6032/33 heeft Poetscoach voor kinderen.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6032/33 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6032/33 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 + Kids opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks).