1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare for Kids HX6322/04.

Philips Sonicare for Kids HX6322/04.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6322/04 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6322/04 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6322/04
Merk Philips
Fabrikantcode HX6322/04
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Standaard poetsstand
Functies in app Poetscoach voor kinderen

Omschrijving van de Philips HX6322/04

De Philips Sonicare for Kids HX6322/04 is de perfecte tandenborstel om kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs een goede poetsroutine aan te leren. De tandenborstel is voorzien van bluetooth technologie waarmee hij verbonden kan worden met de bijbehorende smartphone app. Na elke succesvolle poetsbeurt krijgt jouw kind een beloning in de app. Dit kun je zelf bepalen. Verder beschikt de tandenborstel over 2 poetsstanden waaronder een gevoelige modus voor jongere kinderen en een standaard poetsstand voor oudere kinderen. Met de ingebouwde timer weet je precies wanneer de 2 minuten tandenpoetsen om zijn. De krachtige batterij gaat zo'n 3 weken mee en je ontvangt 2 opzetborstels met een langwerpige vorm. Hierdoor lijkt tandenpoetsen met de Sonicare for Kids HX6322/04 net zo gemakkelijk als met een traditionele tandenborstel.

Pluspunten
 • De bijbehorende app toont op een leuke manier wat een juiste poetsroutine is en maakt het tandenpoetsen plezierig

  .

  Met een volle accu kan deze kindertandenborstel maximaal 84 minuten worden gebruikt, het equivalent van ongeveer 3 weken poetsen

  .

  Deze tandenborstel heeft 2 kindvriendelijke poetsstanden: één voor jonge kinderen en één voor oudere kinderen.

Minpunten
 • Deze elektrische tandenborstel heeft geen poetsdruksensor die u waarschuwt wanneer u te veel druk uitoefent op uw tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6322/04

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6322/04 heeft Gevoelige poetsstand, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX6322/04 heeft Poetscoach voor kinderen.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6322/04 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6322/04 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare for Kids HX6322/04.