1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Genius X Wit duo pack.

Oral-B Genius X Wit duo pack.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80354126 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80354126 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80354126
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80354126
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80354126

Kom in actie met het Oral-B Genius X Wit Duo Pack - een professionele tandenborstel die jouw gebit goed verzorgt. De borstel heeft 6 verschillende poetsstanden die je kunt aanpassen op jouw behoeften. Kies bijvoorbeeld voor de massage poetsstand voor gevoelige tanden of ontstoken tandvlees. Met behulp van de poetsdruksensor en smartphone app krijg je feedback op je poetsbeurt. De sensor vertraagt als je te hard of te lang op één plek poetst en geeft je een lichtsignaal. Zo weet je precies wanneer je zachter moet poetsen. De app geeft je aanvullende feedback om je poetstechniek te verbeteren. Met een opgeladen accu poetst je gedurende twee weken zonder tussentijds opladen. Pak de kans om jouw gebit goed te verzorgen met het Oral-B Genius X Wit Duo Pack.

Pluspunten
 • Je haalt 2 tandenborstels inclusief 2 laadstations in huis, dus je poetst gezellig samen je tanden

  .

  Met 6 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees

  .

  Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen.

Minpunten
 • Je krijgt geen reistas waarin je de tandenborstels meeneemt op vakantie. De tandenborstels hebben geen interactief display waarmee je de accuduur of feedback op je poetsgedrag afleest.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80354126

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80354126 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80354126 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80354126 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80354126 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Genius X Wit duo pack.