1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/15.

Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/15.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX3675/15 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX3675/15 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX3675/15
Merk Philips
Fabrikantcode HX3675/15
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX3675/15

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/15 heb je direct twee tandenborstels in huis, zodat je en je partner of huisgenoot kunnen genieten van een schone mond. Met dit model kun je genieten van de voordelen van het Easy-Start-programma dat de poetskracht geleidelijk opbouwt gedurende de eerste 14 poetsbeurten. Met 31.000 poetsbewegingen per minuut verwijder je tot wel 3 keer meer tandplak dan met een handtandenborstel. Bovendien helpt de poetsdruksensor je om je tandvlees te beschermen tegen beschadiging door te veel druk. Daarnaast is de tandenborstel uitgerust met twee verschillende timers, waardoor je precies weet wanneer je van kant in je mond moet wisselen en wanneer de volle 2 minuten voorbij is. Wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is, geeft je tandenborstel een korte pieptoon. Let op: Philips levert naast de oplaadkabel geen adapter mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan. Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/15 krijg je twee krachtige tandenborstels die je helpen om je gebit in topconditie te houden. Je kunt genieten van een.

Pluspunten
 • Door de extra tandenborstel poets je samen gezellig je tanden

  .

  Dankzij de brush sync krijg je een notificatie wanneer je de opzetborstel moet vervangen

  .

  Je poetst door tot de timer afgaat, zodat je er zeker van kunt zijn dat je lang genoeg poetst voor een gezond gebit.

Minpunten
 • Je krijgt geen reistas waarmee je je tandenborstels mee kunt nemen op vakantie

  .

  Met 31.000 poetsbewegingen per minuut en één poetsstand zijn deze borstels minder geavanceerd dan andere tandenborstels van Philips.

Veelgestelde vragen over de Philips HX3675/15

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX3675/15 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX3675/15 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX3675/15 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/15.