1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 6n Wit en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks).

Oral-B iO 6n Wit en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 6n Wit en Lichtroze + opzetborstels (8 stuks) heb je alles wat je nodig hebt om je tanden te poetsen. Met de twee tandenborstels en 8 extra opzetborstels ben je ruim een jaar voorzien. De borstelkop draait en trilt, waardoor je tanden schoner en witter worden. Een poetsdruksensor helpt je om de juiste druk te gebruiken en met de Oral-B app krijg je feedback op je poetsgedrag. De Oral-B iO tandenborstels hebben een accu die je zo'n 14 dagen meegaat. Het display is in het Nederlands en Engels te gebruiken. Let dus op dat je alleen de Oral-B iO opzetborstels gebruikt voor deze tandenborstels.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je twee tandenborstels en genoeg opzetstukken om bij beide ruim een jaar te poetsen

  .

  Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed of beter had gepoetst kan worden

  .

  Op het interactieve scherm zie je in één oogopslag welke poetsstand je hebt gekozen, de duur waarvoor het moet worden opgeladen en feedback over je poetsgedrag.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 6n Wit en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks).