1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Blauwe Case.

Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Blauwe Case.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80365631 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80365631 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80365631
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80365631
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80365631

Met de Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Blauwe Case poets jij jouw tanden efficiënt en stijlvol. De krachtige motor biedt een grondig poetsresultaat. Je kunt de tandenborstel gemakkelijk meenemen op reis in de reisetui met een stijlvol design, die tegelijkertijd op de rand van je wasbak staat. Met de 3 verschillende poetsstanden personaliseer je jouw poetsbeurt. Heb je last van gevoelig tandvlees? Kies dan voor de gevoelige poetsstand. Heb je een witte lach als doel? Kies dan voor de poetsstand voor wittere tanden. Daarnaast beschermt de poetsdruksensor je tanden en tandvlees, door middel van licht te geven als je te hard poetst. Met de ingebouwde timer ben je verzekerd dat je altijd de volle 2 minuten poetst. De Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Blauwe Case biedt jou grondig poetsresultaat en een stijlvol design.

Pluspunten
 • Je neemt je tandenborstel veilig en hygiënisch mee in het reisetui

  .

  Met 3 poetsstanden past u de poetssnelheid aan aan je gebit en tandvlees

  .

  Dankzij de poetsdruksensor weet je zeker dat je nooit te hard beweegt over je tandvlees of tanden.

Minpunten
 • Je koppelt de tandenborstel niet aan je smartphone, dus je krijgt geen feedback over je poetsgedrag

  .

  Het meegeleverde reisetui is geen oplader, dus je moet een los laadstation meenemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80365631

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80365631 heeft Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80365631 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80365631 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Blauwe Case.