1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6830/44 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6830/44 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6830/44
Merk Philips
Fabrikantcode HX6830/44
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6830/44

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44 poetst u uw tanden grondig en effectief. De Optimal White opzetborstel en de poetsstand voor wittere tanden helpen u om tandenplak te verwijderen, waarbij u er zeker van bent dat u niet te hard poetst. De poetsdruksensor geeft een trilling als u te veel druk zet op uw tanden en tandvlees. Daarnaast is de zachte poetsstand ideaal voor gevoelige tanden of ontstoken tandvlees. Met de 2 verschillende timers zorgt u ervoor dat u alle gebieden in uw mond lang genoeg poetst. Bovendien geeft een oranje lampje op de tandenborstel aan wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Zo weet u zeker dat u altijd poetst met een frisse opzetborstel en een glimlach waar u trots op kunt zijn.

Pluspunten
  • Met de Optimal White opzetborstel en de white poetsstand verwijder je tandaanslag voor een witter gebit. Met 62.000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan standaard tandenborstels. Dankzij de Brushsync krijg je een melding wanneer je de opzetborstel moet vervangen.

Minpunten
  • Je krijgt geen reisetui waarin je je tandenborstel mee kunt nemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6830/44

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6830/44 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6830/44 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6830/44 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44.