1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Vitality 100 Black + CrossAction opzetborstels (4 stuks).

Oral-B Vitality 100 Black + CrossAction opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80338435 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80338435 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80338435
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80338435
Poetstechniek tandenborstel Roterend 2D
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80338435

Met de Oral-B Vitality 100 Black + CrossAction opzetborstels (4 stuks) krijg je een tandenborstel met vier opzetborstels voor een jaar lang poetsen. Elke opzetborstel gaat ongeveer drie maanden mee. De tandenborstel heeft maar één poetsstand, maar de poetskwaliteit is uitstekend. De borstelharen van de CrossAction opzetborstel reinigen diep tussen de tanden en komen ook goed bij de tandvleesrand. Hierdoor verwijder je meer tandplak dan met een handtandenborstel. Je hoeft geen timer te zetten, want na twee minuten krijg je een seintje dat je klaar bent. De ronde borstel poetst goed om elke tand heen en reinigt in twee verschillende richtingen tegelijkertijd. De Oral-B Vitality 100 Black + CrossAction opzetborstels (4 stuks) is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte tandenborstel. De borstelharen zijn zo ontworpen dat ze diep tussen de tanden en kiezen komen om zo tandplak te verwijderen. Met de timer aan boord kun je precies bijhouden hoe lang je poetst. Ook is het gemakkelijk om de opzetborstels te vervangen.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar kunt poetsen

  .

  De schuin geplaatste borstelharen van de Cross Action opzetborstel reinigen extra diep tussen je tanden en langs de tandvleesrand

  .

  Dankzij de timer poetst je gedurende 2 minuten voor een gezond gebit.

Minpunten
 • Deze tandenborstel heeft geen poetsdruksensor, pas dus op dat je niet te hard op je tanden duwt

  .

  De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan andere tandenborstels in deze prijsklasse. Deze tandenborstel heeft geen poetsdruksensor, pas dus op dat je niet te hard op je tanden drukt

  .

  De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan andere tandenborstels in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80338435

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80338435 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80338435 heeft een Roterend 2D techniek.

De Oral-B 80338435 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Vitality 100 Black + CrossAction opzetborstels (4 stuks).