1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 5N Zwart en Wit duo pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks).

Oral-B iO 5N Zwart en Wit duo pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO5N Zwart en Wit duo pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks) krijg je een set tandenborstels waarmee je je gebit op een effectieve en grondige manier kunt reinigen. De iO Ultimate Clean opzetborstels kunnen zich aanpassen aan de vorm van je tanden en bieden daardoor een perfecte poetsbeurt. Daarnaast heeft de tandenborstel vijf verschillende poetsstanden, waarmee je je gebit op de manier poets die bij jou past. Zo kun je kiezen voor extra witte tanden, extra gevoelige tanden of een combinatie van beide. Daarnaast beschikt de tandenborstel ook over een poetsdruksensor, waarmee je je druk kunt aanpassen om voorzichtig te poetsen en schade aan je tanden te voorkomen. Bovendien kun je de tandenborstel ook veilig meenemen op reis in de harde reisetui. Vergeet niet dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de iO opzetborstels.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en genoeg opzetborstels voor beide ruim een jaar poetsen

  .

  Met 5 poetsstanden kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees

  .

  Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of juist beter kan poetsen.

Minpunten
 • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation mee moet nemen op vakantie. De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 8N en iO 9N.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 5N Zwart en Wit duo pack + iO Ultimate Clean opzetborstels (8 stuks).