1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6871/47.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6871/47.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6871/47 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6871/47 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6871/47
Merk Philips
Fabrikantcode HX6871/47
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6871/47

Je tanden glimmen weer als nooit tevoren met de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6871/47. Deze tandenborstel heeft verschillende poetsstanden om je tanden en tandvlees grondig te reinigen. Met de Clean-stand verwijder je vuil en tandplak, terwijl de White-stand je tanden witter maakt. Wil je ook je tandvlees verzorgen? Kies dan de Gum Care-stand, waardoor je je tandvlees zachtjes masseert. Met de BrushSync-koppeling past de tandenborstel automatisch de instellingen aan bij het wisselen van opzetborstels. Zo gebruik je altijd de juiste intensiteit. Ook is het mogelijk de slijtage van je borstel te monitoren, zodat je precies weet wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is. Met het meegeleverde reisetui kan je de tandenborstel ook onderweg opladen, zodat je op je eindbestemming niet zonder een lege batterij zit. Geniet van wittere tanden en een gezond tandvlees met de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6871/47.

Pluspunten
  • Met 3 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees. Met 62.000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze tandenborstel grondiger dan andere ProtectiveClean tandenborstels. Je neemt je tandenborstel veilig en hygiënisch mee in het reisetui.

Minpunten
  • Je koppelt de tandenborstel niet aan je smartphone, dus je ontvangt geen feedback over je poetsgedrag.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6871/47

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6871/47 heeft Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6871/47 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6871/47 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6871/47.