1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Zwart met Strepen Case.

Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Zwart met Strepen Case.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80365690 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80365690 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80365690
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80365690
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80365690

Met de Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Zwart met Strepen Case krijg je een betrouwbare en optimale poetservaring. De verbeterde oscillatie, rotatie en pulsatie technologie zorgt voor een diepere reiniging tussen je tanden en in je tandvlees. De vormgeving is zo gemaakt dat de borstel langs je tanden en tandvlees glijdt en een uitgebalanceerde reiniging geeft. Bovendien bevat deze elektrische tandenborstel een schone mondmodus waarmee je jouw mond gedurende 90 seconden extreem schoon krijgt. De timer helpt je bij het verdelen van de poetsduur over je hele mond, zodat je ervoor zorgt dat je al je tanden en tandvlees goed schoonmaakt. Ten slotte is de Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Zwart met Strepen Case voorzien van een draadloze oplaadbare batterij die je tot wel 14 dagen kunt gebruiken.

Pluspunten
 • Je neemt je tandenborstel veilig en hygiënisch mee in de reistas

  .

  Met 3 poetsstanden pas je de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees. Dankzij het lichtsignaal en de vertraging van de borstel van de druksensor voorkom je schade aan je gebit.

Minpunten
 • Je koppelt de tandenborstel niet aan je smartphone, dus je ontvangt geen feedback over je tandenpoetsgedrag

  .

  Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los oplaadstation moet meenemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80365690

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80365690 heeft Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80365690 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80365690 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Zwart met Strepen Case.