1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks).

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9092/10 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9092/10 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9092/10
Merk Philips
Fabrikantcode HX9092/10
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9092/10

De Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks) zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van een schone mond. Met de SenseIQ technologie wordt maar liefst 100 keer per seconde jouw poetsdruk, poetsbeweging, poetsduur en de plekken die je poetst gemeten. Hierop past het apparaat de poetsstand en intensiteit voor jouw gebit aan, zodat je altijd de beste poetservaring krijgt. Met de bijgeleverde alles-in-één opzetborstel worden ook moeilijk bereikbare plekjes goed gereinigd. Deze heeft driehoekige uiteinden en lange borstelharen, zodat je mond helemaal schoon wordt. Voor meer feedback op je poetsgedrag koppel je de tandenborstel aan de smartphone app. Hier zie je jouw voortgang en krijg je handige tips om je poetsvaardigheden nog verder te verbeteren. Ook is er een melding wanneer de borstel aan vervanging toe is, zodat je hygiënisch kunt blijven poetsen.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je 8 extra opzetborstels voor twee jaar poetsen

  .

  Met de SenseIQ technologie past de tandenborstel de poetsintensiteit automatisch aan, zodat je altijd de juiste poetsstand voor je gebit kunt gebruiken

  .

  Op de mondkaart die te zien is op de app, kun je precies zien welke tanden je goed poetst en welke tanden je beter kunt poetsen.

Minpunten
 • Bij regelmatig gebruik van de verschillende poetsstanden raakt de accu sneller leeg, dus laad hem op tijd op.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9092/10

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9092/10 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9092/10 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9092/10 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9092/10 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks).