1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/94 + opzetborstels (4 stuks).

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/94 + opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9044/17 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9044/17 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9044/17
Merk Philips
Fabrikantcode HX9044/17
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9044/17

Met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/94 + opzetborstels (4 stuks) heb je een set die je meer dan een jaar vooruit kan helpen. De poetsstanden zijn volledig instelbaar en je kunt er makkelijk de intensiteit van aanpassen. Met de brush sync technologie kun je kiezen uit een willekeurige opzetborstel en de tandenborstel kiest automatisch de juiste poetsstand. De brush sync helpt je ook om hygiënisch te poetsen, want je krijgt een melding wanneer de opzetborstel vervangen moet worden. Wil je je tandenpoets techniek verbeteren? Dan kun je via de Sonicare app na elke poetsbeurt feedback krijgen. Je krijgt tips en adviezen om je techniek te verbeteren, zodat je de beste verzorging voor je tanden en tandvlees krijgt.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetst

  .

  -> Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, waardoor je meer dan een jaar kunt poetsen. De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips, zodat je jouw poetsgedrag verbetert -> De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips, waarmee je jouw poetsgedrag kunt verbeteren. Je laadt jouw tandenborstel gemakkelijk onderweg op met het oplaadbare reisetui

  .

  -> Je kunt jouw tandenborstel gemakkelijk onderweg opladen met het oplaadbare reisetui.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstel heeft geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt

  .

  -> De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstel heeft geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9044/17

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9044/17 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9044/17 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9044/17 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9044/17 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/94 + opzetborstels (4 stuks).