1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6800/35 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6800/35 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6800/35
Merk Philips
Fabrikantcode HX6800/35
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6800/35

De Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35 biedt een unieke oplossing voor het poetsen van je tanden. Deze elektrische tandenborstel is ontworpen met de nieuwste technologie om je te helpen de juiste poetstechniek te gebruiken. Deze tandenborstel meet je poetstijden en geeft een seintje wanneer je van zone moet wisselen. Zo krijg je altijd een schone en gezonde mond. Daarnaast is deze tandenborstel voorzien van het EasyStart-programma. Hiermee kun je geleidelijk aan wennen aan de poetskracht. Bovendien krijg je met het lampje te zien wanneer je de opzetborstel moet vervangen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd met een goede tandenborstel poetst. Dankzij de vele functies en het gebruiksgemak wordt het poetsen van je tanden nog leuker.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel poets je leuk samen je tanden. Met BrushSync krijg je een melding wanneer je de opzetborstel moet vervangen. Je neemt jouw tandenborstel eenvoudig mee in het reisetui.

Minpunten
  • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om de beurt de tandenborstels opladen.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6800/35

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6800/35 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6800/35 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6800/35 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35.