1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 4N White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 4N White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 4N White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) poets je niet alleen je tanden, maar verzorg je ook jouw gebit. Deze opzetborstels bieden je een unieke manier van poetsen met 4 verschillende standen. Deze variëren van een dagelijkse reiniging tot een extra wit stand. Daarnaast is er ook een stand voor extra gevoelige tanden en tandvlees. De poetsdruksensor laat met lichtkleuren zien of je harder of zachter moet duwen. Om je poetsbeurt compleet te maken, kun je gebruik maken van de speciale smartphone app. Met deze app pas je jouw poetsbeurt precies aan jouw wensen aan. Ook herinnert de tandenborstel je als het tijd is om je opzetborstel te vervangen. Zo poets je een heel jaar lang op de juiste manier en geniet je van een schone, gezonde mond. De Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Met de Oral-B iO 4N White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) schaf je een uniek poetsapparaat aan. Je gebit wordt intensief gereinigd met de 4 verschillende poetsstanden en de bijbehorende smartphone app. De poetsdruksensor geeft duidelijk a.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je meer dan een jaar poetsplezier krijgt

  .

  Met 5 poetsinstellingen kun je de poetsintensiteit gemakkelijk aanpassen aan je gebit en tandvlees

  .

  Via de mondkaart die te vinden is in de app, zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen.

Minpunten
 • 1

  .

  De meegeleverde reistas is geen oplader, waardoor u een aparte lader mee moet nemen op vakantie. 2

  .

  De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 5N en iO 6N.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 4N White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).