1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/13.

Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/13.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX3675/13 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX3675/13 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX3675/13
Merk Philips
Fabrikantcode HX3675/13
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX3675/13

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/13 krijg je niet alleen 1, maar meteen 2 tandenborstels voor jou en je partner, huisgenoot of familielid. Met het Easy-Start-programma wennen jullie geleidelijk aan een nieuwe poetstechniek, die de poetskracht tijdens de eerste 14 poetsbeurten geleidelijk opbouwt. Met 31.000 poetsbewegingen per minuut verwijder je tot wel 3 keer meer tandplak dan met een handtandenborstel. De poetsdruksensor waarschuwt je als je te veel druk uitoefent op je tandvlees, om zo de gezondheid van je gebit te garanderen. De 2 verschillende timers helpen je om te bepalen wanneer je van kant moet veranderen en wanneer de volle 2 minuten erop zitten. Als je opzetborstel vervangen moet worden, geeft de tandenborstel een korte pieptoon af. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, gebruik daarom je huidige accessoires of koop ze los.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel poet je gezellig samen je tanden. Dankzij de brush sync krijg je een seintje als je de opzetborstel moet vervangen. Je poetst door tot de timer afgaat, zodat je zeker weet dat je lang genoeg poetst voor een goede mondhygiëne.

Minpunten
  • Je krijgt geen reisetui waarmee je de tandenborstels meeneemt op vakantie

    .

    Met 31.000 poetsbewegingen per minuut en één poetsstand zijn deze borstels minder geavanceerd dan andere tandenborstels van Philips.

Veelgestelde vragen over de Philips HX3675/13

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX3675/13 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX3675/13 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX3675/13 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3675/13.