1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6830/35 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6830/35 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6830/35
Merk Philips
Fabrikantcode HX6830/35
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6830/35

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 krijg je twee tandenborstels voor een geweldige prijs. Met deze set heb je altijd een reserve tandenborstel bij de hand. Deze set bevat ook een Optimal White opzetborstel, die gecombineerd met de poetsstand voor wittere tanden al na één week resultaat geeft. De tandenborstels hebben ook een trilalarm wanneer je te veel druk op de tanden zet. Zo voorkom je schade aan tanden en tandvlees. De interval timer helpt je om elk deel van je gebit te poetsen. Deze timer geeft elke 30 seconden aan wanneer het tijd is om de volgende plek te poetsen. Met het oranje lampje weet je precies wanneer je de opzetborstel moet vervangen. De Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 biedt je een complete set voor een glimlach die er perfect uitziet.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel kun je gezellig samen je tanden poetsen.Met de Optimal White opzetborstel én de white poetsstand kan tandaanslag worden verwijderd voor een witter gebit.Dankzij de brushsync krijg je een melding wanneer je de opzetborstel moet vervangen.

Minpunten
  • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om beurten de tandenborstels oplaadt

    .

    Je krijgt geen reiskoffer om de tandenborstels mee te nemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6830/35

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6830/35 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6830/35 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6830/35 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35.