1. elektrische tandeborstels
 2. Boombrush Duo Pack.

Boombrush Duo Pack.

5/5

Een uitgebreide review van de Boombrush TBDUO_RET_NL elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Boombrush TBDUO_RET_NL elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesBoombrush TBDUO_RET_NL
Merk Boombrush
Fabrikantcode TBDUO_RET_NL
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Boombrush TBDUO_RET_NL

Met het Boombrush Duo Pack geniet je samen met je partner, huisgenoot of familielid van tot wel 90 dagen poetsplezier. De tandenborstels zijn voorzien van 5 verschillende poetsstanden, waaronder de clear modus, de zachte swipe stand, de masserende pulse stand, de switch stand en de power stand. De borstels onthouden jouw favoriete stand, zodat je elke keer dat je poets het gevoel hebt dat je met jouw eigen borstel poetst. Met de clear modus poets je voor het eerst sonisch, zodat je rustig aan de trillende poetsbeweging kunt wennen. Heb je gevoelige tanden en tandvlees? Kies dan voor de zachte swipe stand, die je helpt bij de doorbloeding van je tandvlees. Wil je grondig reinigen en meer tandplak verwijderen? Kies dan voor de switch of power stand. De interval timer geeft je aan wanneer je van kant moet wisselen en wanneer je 2 minuten hebt gepoetst. Let op: Boombrush levert naast de oplaadkabel geen adapter mee. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze los aan.

Pluspunten
 • Je haalt 2 tandenborstels met 2 opladers voor jou en je partner in huis

  .

  De tandenborstels gaan 3 maanden mee met een gebruiksduur van 360 minuten voordat je ze opnieuw moet opladen

  .

  Met 5 poetsstanden is het gemakkelijk om de poetsintensiteit aan te passen, waardoor je ook gevoelige tanden of bloedend tandvlees probleemloos kunt poetsen.

Minpunten
 • De tandenborstels beschikken niet over een poetsdruksensor die voorkomt dat je te hard over je tandvlees poetst

  .

  De tandenborstels goed opbergen als je op vakantie gaat, want je krijgt er geen reisetuis bij.

Veelgestelde vragen over de Boombrush TBDUO_RET_NL

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Boombrush TBDUO_RET_NL heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Boombrush TBDUO_RET_NL heeft een Sonisch techniek.

De Boombrush TBDUO_RET_NL tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Boombrush Duo Pack.