1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12.

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9992/12 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9992/12 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9992/12
Merk Philips
Fabrikantcode HX9992/12
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9992/12

De Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 is een innovatieve tandenborstel die je helpt bij het verbeteren van je tandenpoets-ervaring. Met behulp van de SenseIQ technologie meet de tandenborstel de poetsdruk, poetsbeweging, poetsduur en de plekken waar je poetst. Hierop past het apparaat de poetsstand en intensiteit aan, zodat je altijd de juiste poetsstand voor jouw gebit gebruikt. Voor extra feedback op jouw poetsgedrag koppel je de tandenborstel aan de smartphone app. In de app kun je je voortgang bijhouden en je krijgt handige tips om beter te leren poetsen. Daarnaast is de Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 uitgerust met een alles-in-één opzetborstel, die met driehoekige uiteinden en lange borstelharen ook de moeilijk bereikbare plekjes goed reinigt. Als het tijd is voor vervanging, krijg je op het handvat een seintje. Zo weet je zeker dat je altijd effectief en hygiënisch je tanden poetst. Met de Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 ervaar je een geavanceerde poetservaring, die je helpt om je tanden en gebit goed te verzorgen.

Pluspunten
  • Met de SenseIQ technologie past de tandenborstel de poetsintensiteit automatisch aan, zodat je altijd de juiste poetsstand voor je gebit gebruikt. Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poets of juist beter kunt poetsen. Je kunt je tandenborstel gemakkelijk onderweg opladen met het luxe, oplaadbare reisetui.

Minpunten
  • Bij regelmatig gebruik van de verschillende poetsstanden raakt de accu sneller leeg, dus laad hem op tijd op.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9992/12

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9992/12 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9992/12 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9992/12 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9992/12 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12.