1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B Pro 3900 Duo Zwart + Wit.

Oral-B Pro 3900 Duo Zwart + Wit.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80719280 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80719280 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80719280
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80719280
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal
Type poetsstanden
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80719280

Met het Oral B Pro 3900 Duo Pack Zwart + Wit poets je samen met je partner, familielid of huisgenoot je tanden. De poetsdruksensor zorgt ervoor dat je nooit te hard poetst, want als je te hard duwt, gaat het lichtsignaal aan. Bovendien kun je je poetsbeurt personaliseren met de 3 verschillende poetsstanden. Kies je voor de stand voor witte tanden, dan werk je aan een stralende glimlach. Wil je liever voorzichtiger poetsen als je gevoelig tandvlees hebt? Kies dan voor de gevoelige poetsstand. De accu gaat ongeveer 56 minuten mee. Je kunt dus ongeveer 2 weken poetsen zonder tussentijds op te laden. Ook is het handig dat elke elektrische tandenborstel een eigen kleur heeft. Zo weet je precies welke borstel van jou is.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel kun je gezellig samen je tanden poetsen. Met 3 poetsstanden pas je de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees. Dankzij het lichtsignaal van de poetsdruksensor voorkom je beschadigingen aan je gebit.

Minpunten
  • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om de beurt de tandenborstels moet opladen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80719280

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80719280 heeft opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80719280 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80719280 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Pro 3900 Duo Zwart + Wit.