1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 8n Paars + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 8n Paars + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

De Oral-B iO 8n Paars + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een perfect gezond gebit. Met deze set heb je een elektrische tandenborstel en opzetborstels, waarmee je tot wel een jaar vooruit kunt. De iO technologie reinigt de tanden grondig en maakt ze witter. Met maar liefst 6 poetsstanden en de mogelijkheid om de Oral-B app te downloaden, kun je altijd de juiste poetsbeurt uitvoeren. De timer en poetsdruksensor zorgen ervoor dat je precies de juiste tijd en druk gebruikt. Daarnaast gaat de accu maar liefst 14 dagen mee, waardoor je niet vaak hoeft op te laden. Let er wel op dat de Oral-B iO tandenborstels alleen met de Oral-B iO opzetborstels werken. Op het display is alleen Engels en Nederlands beschikbaar.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetst

  .

  --> Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je meer dan een jaar kunt poetsen. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kan poetsen

  .

  --> Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of waar je beter op moet letten bij het poetsen

  .

  Met 6 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees

  .

  --> Met 6 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan aan je gebit en tandvlees.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 8n Paars + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).