1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO Series 6N Grijs + extra iO Gentle Care opzetborstel.

Oral-B iO Series 6N Grijs + extra iO Gentle Care opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80367725 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80367725 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80367725
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80367725
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80367725

Met de Oral-B iO Series 6N Grijs + extra iO Gentle Care opzetborstel geniet je de komende 6 maanden van professioneel poetsen. Je kunt met de 5 verschillende poetsstanden jouw poetsbeurt personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor de stand voor witte tanden als je gebit mooi wit wil laten stralen. Heb je last van ontstoken tandvlees? Kies dan voor de gevoelige stand om je tandvlees te sparen. Dankzij de poetsdruksensor krijg je feedback als je te hard duwt. Via lichtsignalen, het interactieve display en de bijbehorende applicatie krijg je feedback op de kwaliteit van je poetsbeurt. Met de handige reisetui neem je je tandenborstel gemakkelijk mee op reis. Dus je houdt je tanden en tandvlees overal gezond. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Geniet de komende 6 maanden van grondig poetsen met de Oral-B iO Series 6N Grijs + extra iO Gentle Care opzetborstel.

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen. Met 5 poetsstanden bepaal je eenvoudig de poetsintensiteit die geschikt is voor je gebit en tandvlees. Op het interactieve display zie je meteen je gekozen poetsstand, de oplaadduur en de feedback over je poetsgedrag.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n

    .

    Het display toont alles in zwart wit, niet in kleur zoals de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80367725

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80367725 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80367725 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80367725 heeft een techniek.

De Oral-B 80367725 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 6N Grijs + extra iO Gentle Care opzetborstel.