1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Speciale Editie Genius X Zwart.

Oral-B Speciale Editie Genius X Zwart.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80354124 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80354124 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80354124
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80354124
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80354124

De Oral-B Genius X Special Edition Zwart is de perfecte tandenborstel voor mensen met hoge eisen. Je kiest uit 6 verschillende poetsstanden, waarmee je precies de intensiteit kunt afstemmen op jouw voorkeur. Vervolgens krijg je tijdens het poetsen begeleiding. De poetsdruksensor laat weten wanneer je te hard drukt of te lang op één plek blijft. In de bijbehorende smartphone app ontvang je feedback en tips over jouw poetsgedrag. Zo weet je zeker dat je jouw gebit goed reinigt. En het beste is dat je de tandenborstel ongeveer 12 dagen kunt gebruiken zonder dat je deze hoeft op te laden. Ideaal voor een schone mond en een gezond gebit!

Pluspunten
 • Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen

  .

  Met 6 poetsstanden, inclusief tongpoetsstand, kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees

  .

  Dankzij het lichtsignaal, de vertraging van de borstel en meldingen in de app van de poetsdruksensor, voorkom je beschadigingen aan je gebit.

Minpunten
 • Je krijgt geen reisetui waarin je de tandenborstel mee kunt nemen op vakantie. De tandenborstel heeft geen interactief scherm waar je de accuduur of feedback op je poetsgedrag van kunt aflezen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80354124

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80354124 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80354124 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80354124 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80354124 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Speciale Editie Genius X Zwart.