1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18 + opzetborstels (4 stuks).

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18 + opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9044/33 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9044/33 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9044/33
Merk Philips
Fabrikantcode HX9044/33
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9044/33

Met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18 + opzetborstels (4 stuks) kun je eenvoudig jouw glimlach verfraaien. Deze tandenborstel heeft een handige BrushSync technologie waarmee de tandenborstel de juiste instelling en sterkte aanpast aan de opzetborstel die je gebruikt. Met de 4 poetsstanden en 3 sterktes kun je de reinigingskracht zelf aanpassen aan jouw gebit en behoeftes. Daarbij heeft de tandenborstel ook een poetsdruksensor zodat je een waarschuwing krijgt wanneer je te hard poetst. Bovendien kun je een extra feedback krijgen door de tandenborstel te koppelen aan de smartphone-app. Deze app geeft je een voortgangsrapport en handige tips. Daarnaast krijg je ook een vervangingsherinnering wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is. Met de 4 opzetborstels die je bij de tandenborstel krijgt, heb je voldoende voor 1,5 jaar. Een glimlach waar je trots op kunt zijn, begint bij de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18 + opzetborstels (4 stuks).

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je 1,5 jaar poetsplezier hebt

  .

  De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips, zodat je jouw gebitsverzorging verbetert. Je laad je tandenborstel gemakkelijk onderweg op met het oplaadbaar reisetui.

Minpunten
 • In de app zie je geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  -> In de app zie je geen kleurenkaart, dus je weet niet welke tanden je beter kunt poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en melding in de app wanneer je te hard drukt

  .

  -> De tandenborstels hebben geen verlichtingsring, dus je krijgt alleen een trilling in het handvat en een melding in de app als je te hard drukt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9044/33

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9044/33 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9044/33 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9044/33 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9044/33 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18 + opzetborstels (4 stuks).