1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (2 stuks).

Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (2 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9042/17 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9042/17 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9042/17
Merk Philips
Fabrikantcode HX9042/17
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9042/17

Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (2 stuks) kun je de gezondheid van je gebit goed in de gaten houden. De 4 verschillende poetsstanden en 3 verschillende intensiteiten kunnen afgestemd worden op je gebit. Met de 2 Plaque Defence opzetborstels kun je extra veel tandplak verwijderen. Met behulp van de app krijg je bovendien tips en kun je je poetsgedrag analyseren. Zo kun je nog beter letten op plekken die je extra goed moet poetsen. Het reisetui en het oplaadglas maken het gemakkelijk om de tandenborstel mee te nemen en op te laden. Zo heb je altijd een frisse adem.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 2 extra opzetborstels, zodat je een jaar lang kunt poetsen. Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed hebt gepoetst of waar je nog beter op kan letten. Met de 4 poetsstanden kun je ook gevoelige tanden of tandvlees dat bloedt zonder problemen poetsen.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft geen SenseIQ technologie, dus je kiest zelf de juiste poetsstand.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9042/17

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9042/17 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9042/17 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9042/17 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9042/17 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (2 stuks).