1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6850/47.

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6850/47.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6850/47 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6850/47 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6850/47
Merk Philips
Fabrikantcode HX6850/47
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6850/47

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6850/47 krijg je een stralende witte glimlach. De poetsstand voor wittere tanden verbetert je glimlach door het verwijderen van tandaanslag en verkleuringen. Met de Optimal White opzetborstel krijg je hierbij hulp. Heb je last van gevoelig tandvlees? Dan is de zachte massagestand de perfecte optie. Met de poetsdruksensor weet je zeker dat je nooit te hard poetst. Dankzij het oranje lampje op het handvat weet je precies wanneer je jouw opzetborstel moet vervangen. Neem je opzetborstel mee op reis in het meegeleverde reisetui en geniet van een hygiënische bescherming.

Pluspunten
  • Met 3 poetsstanden kun je eenvoudig de poetsintensiteit aanpassen aan jouw gebit en tandvlees. Dankzij de Optimal White opzetborstel en de white poetsstand verwijder je tandsteen voor een stralender gebit. Met een batterijduur van 84 minuten kun je de tandenborstel 3 weken lang gebruiken zonder dat je tussendoor hoeft op te laden.

Minpunten
  • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation moet meenemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6850/47

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6850/47 heeft Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6850/47 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6850/47 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6850/47.