1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/84 Gradient Pink.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/84 Gradient Pink.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9911/84 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9911/84 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9911/84
Merk Philips
Fabrikantcode HX9911/84
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9911/84

Met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/84 Gradient Pink maak je moeiteloos de overstap naar elektrisch tandenpoetsen. De sonische poetsbeweging maakt het bovendien gemakkelijk om snel de techniek onder de knie te krijgen. Je kunt kiezen uit 4 verschillende poetsstanden, waardoor je jouw poetsbeurt gemakkelijk aan jouw behoefte kunt aanpassen. Met de meegeleverde Premium Plaque Defense-opzetborstel poets je je tanden nog schoner, omdat de borstelharen meebewegen met de vorm van je tanden. Om je poetstechniek te verbeteren, krijg je feedback in de bijbehorende app. Deze staat verbonden met de poetsdruksensor en timer op je tandenborstel. Dankzij de duidelijke indicatie die je via je tandenborstel krijgt, weet je precies wanneer je je opzetborstel moet vervangen. Zo is het gemakkelijk om je glimlach als visitekaartje te laten zien.

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst en welke beter kan poetsen. Dankzij de trillingen van het handvat en de meldingen van de poetsdruk- en schrobsensor in de app, kun je beschadigingen aan jouw gebit voorkomen. Je kunt je tandenborstel eenvoudig meenemen in het reisetui.

Minpunten
  • Bij regelmatig gebruik van de verschillende poetsstanden raakt de accu leeg, dus laad hem op tijd op

    .

    Bij regelmatig gebruik van de verschillende poetsstanden raakt de accu leeg, dus laad hem op tijd op te laden.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9911/84

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9911/84 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9911/84 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9911/84 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9911/84 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/84 Gradient Pink.