1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6877/28 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6877/28 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6877/28
Merk Philips
Fabrikantcode HX6877/28
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6877/28

Ga voor een stralend wit gebit met de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Hx6877/28. Deze tandenborstel heeft 3 verschillende poetsstanden en intensiteiten, waarmee je precies kunt instellen dat wat het beste bij jou past. Bovendien kun je gebruik maken van de BrushSync-koppeling, waardoor je tandenborstel weet welke opzetstukken je gebruikt en welke instellingen hier het beste bij passen. Met de speciale opzetborstel met dicht op elkaar geplaatste haren, maak je jouw gebit in slechts 1 week witter. Daarnaast beschikt de tandenborstel ook over een poetsdruksensor, waardoor je precies weet wanneer je te hard poetst. Bovendien houdt de slimme tandenborstel ook de slijtage van jouw opzetborstel bij. Zo weet je exact wanneer je de opzetborstel moet vervangen voor een schoon gebit. Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 Hx6877/28 heb je een stralend wit gebit in een mum van tijd.

Pluspunten
 • Met de Optimal White opzetborstel en de white poetsstand verwijder je tandplak voor een witter gebit

  .

  Met de BrushSync krijg je een melding wanneer je de opzetborstel moet vervangen

  .

  Met 62.000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze tandenborstel veel beter dan reguliere tandenborstels.

Minpunten
 • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een apart laadstation mee moet nemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6877/28

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6877/28 heeft Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6877/28 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6877/28 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28.