1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 6n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 6n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Geniet met de Oral-B iO Series 6n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) van een perfecte poetsbeurt. Je hebt met deze set genoeg opzetborstels voor ruim één jaar poetsen. Maak je poetsbeurt persoonlijk door de 5 standen, waaronder de poetsstand voor witte tanden of de gevoelige stand voor tandvlees. Met de poetsdruksensor krijg je feedback op je poetsbeurt. Word je te hard? Dan krijg je lichtsignalen, het interactieve display en de app melding. Dankzij de handige reisetui neem je de tandenborstel gemakkelijk mee op reis. De Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels en hebben een display in het Engels en Nederlands. Geniet van een gezonde mond en tandvlees, waar je ook bent!

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je 1,5 jaar poetst

    .

    Met de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen. Op het interactieve display kun je in één oogopslag je gekozen poetsstand, oplaadduur en feedback op je poetsgedrag zien.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 6n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).