1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 + Optimal White opzetborstels (4 stuks).

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 + Optimal White opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6064/10 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6064/10 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6064/10
Merk Philips
Fabrikantcode HX6064/10
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6064/10

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 + Optimal White opzetborstels (4 stuks) poets je heel comfortabel je tanden. De zachte poetsstand is speciaal voor gevoelige gebitten en masseert je tandvlees bij het poetsen. Daarnaast worden tandplak en vlekken verwijderd dankzij de Optimal White opzetborstel, die in combinatie met de poetsstand voor wittere tanden zorgt. Met de poetsdruksensor krijg je een trilling als je te veel druk zet bij het poetsen. De tandenborstel heeft ook 2 timers: één van 30 seconden en één die aangeeft dat je na 2 minuten klaar bent. Met de 4 opzetborstels heb je voor 1,5 jaar poetsplezier. Als je opzetborstel aan vervanging toe is, gaat het vervangingslampje op het handvat branden. Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 + Optimal White opzetborstels (4 stuks) krijg je dus genoeg poetsplezier. Je poetst comfortabel je tanden en tandvlees en je verwijdert tandplak en vlekken. Ook voorkom je te hard poetsen dankzij de poetsdruksensor. Je bent altijd op de hoogte van de status van je opzetborstel dankzij het vervangingslamp.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar kunt poetsen

  .

  Met 3 poetsstanden past u gemakkelijk de poetsintensiteit aan op uw gebit en tandvlees

  .

  Neem uw tandenborstel veilig en hygiënisch mee in de reisetui.

Minpunten
 • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation mee moet nemen op vakantie

  .

  Je koppelt de tandenborstel niet aan je smartphone, dus je ontvangt geen feedback over je poetsgedrag.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6064/10

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6064/10 heeft Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6064/10 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6064/10 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 + Optimal White opzetborstels (4 stuks).