1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B Genius X Zwart + CrossAction opzetborstels (8 stuks).

Oral-B Genius X Zwart + CrossAction opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80348682 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80348682 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80348682
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80348682
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80348682

Oral-B Genius X Zwart + CrossAction opzetborstels (8 stuks) biedt je een ideale poetservaring voor je tanden. Met de 6 verschillende poetsstanden kun je je poetsbeurt precies aanpassen op je behoeften. Met de massage stand kun je bijvoorbeeld tanden en tandvlees met gevoeligheid verzorgen. De tandenborstel begeleidt je tijdens het poetsen met een poetsdruksensor en een bijbehorende smartphone app. Daarmee krijg je tevens feedback op je poetsbeurt. De druksensor vertraagt de borstel en geeft een lichtsignaal als je te hard of te lang op dezelfde plek poetst. Met een opgeladen accu kun je met de Oral-B Genius X Zwart + CrossAction opzetborstels ruim 2 weken poetsen zonder tussentijds opladen. Je haalt met de 8 opzetborstels genoeg in huis om je tanden 2 jaar te verzorgen.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 8 extra opzetborstels, wat meer dan genoeg is om ruim 2 jaar te poetsen. Op de mondkaart in de app is te zien welke tanden je goed poetst en welke je beter kan poetsen. De 6 verschillende poetsstanden inclusief tongpoetsstand helpen je om de poetssnelheid aan te passen aan je gebit en tandvlees.

Minpunten
  • Je krijgt geen reiskoffer waarmee je je tandenborstel mee kan nemen op vakantie. De tandenborstel heeft geen interactief scherm waarmee je de batterijduur of feedback over je poetsgedrag kan lezen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80348682

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80348682 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80348682 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80348682 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80348682 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Genius X Zwart + CrossAction opzetborstels (8 stuks).