1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO – 7n – Elektrische Tandenborstel Wit, Duopack.

Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit, Duopack.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80338219 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80338219 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80338219
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80338219
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80338219

Met het Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit, Duopack heb je in no-time twee tandenborstels in huis. Ideaal als je bijvoorbeeld samenwoont en je wilt geen compromissen doen op het gebied van poetsen. De tandenborstels hebben een geavanceerde technologie die 5 verschillende poetsstanden biedt. Zo kun je zelf kiezen welke stand het beste bij je gebit past. Of je nu rekening houdt met gevoelige tanden of je ze extra wit wilt hebben, het kan allemaal. Via de Bluetooth functie koppel je de borstel met je smartphone. Hierdoor kun je gebruik maken van de Oral-B app om adviezen te krijgen over hoe je het beste je tanden kunt poetsen. De tandenborstels hebben ook een timer en poetsdruksensor. De batterij heeft een lange levensduur, namelijk 14 dagen. Let er wel op dat de Oral-B iO alleen werkt met de bijbehorende opzetborstels. Daarnaast zijn de mogelijke talen op het display beperkt tot Nederlands en Engels.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel poetst je samen gezellig je tanden. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of waar je beter op kunt letten bij het poetsen. Met 5 poetsstanden kun je de poetsintensiteit op je gebit en tandvlees gemakkelijk aanpassen.

Minpunten
  • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om de beurt de tandenborstels oplaadt

    .

    De tandenborstel heeft minder poetstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80338219

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80338219 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80338219 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80338219 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80338219 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit, Duopack.