1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29.

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6859/29 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6859/29 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6859/29
Merk Philips
Fabrikantcode HX6859/29
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6859/29

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 poet je comfortabel en verzorg je je gevoelige gebit. Deze sonische tandenborstel heeft een zachte poetsstand, waarmee je jouw tandvlees masseert. Daarnaast heeft de tandenborstel een Optimal White opzetborstel, die tandverkleuringen en aanslag verwijdert voor wittere tanden. Je poetst hierbij ook niet te hard dankzij de poetsdruksensor. Deze waarschuwt je met een trilling wanneer je te veel druk zet. Ook heeft de tandenborstel 2 timers, die je herinneren om van gebied te wisselen en dat je de volle 2 minuten gepoetst hebt. Wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is, gaat het vervangingslampje op het handvat branden. Let op: Deze sonische tandenborstel is vrij luid in vergelijking tot een handtandenborstel. Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 poets je comfortabel en verzorg je je gevoelige gebit. Deze sonische tandenborstel heeft een zachte poetsstand, die jouw tandvlees masseert. Daarnaast is de tandenborstel voorzien van een Optimal White opzetborstel, waarmee je tandverkleuringen en aans.

Pluspunten
 • Met 3 poetsstanden kun je de poetsintensiteit aanpassen aan jouw gebit en tandvlees

  .

  Je neemt jouw tandenborstel veilig en hygiënisch mee op reis in het reisetui

  .

  Met 62.000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze tandenborstel beter dan andere ProtectiveClean tandenborstels.

Minpunten
 • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation mee moet nemen op vakantie. Je koppelt de tandenborstel niet aan je smartphone, dus je krijgt geen feedback over je poetsgedrag.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6859/29

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6859/29 heeft Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6859/29 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6859/29 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29.