1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11.

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9992/11 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9992/11 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9992/11
Merk Philips
Fabrikantcode HX9992/11
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9992/11

De Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 is een revolutionaire tandenborstel gemaakt met de modernste technologieën. Deze tandenborstel meet met de SenseIQ tot 100 keer per seconde jouw poetsdruk, poetsbeweging, poetsduur en de plekken waar je poetst. De tandenborstel past de poetsstand en intensiteit hierop automatisch aan, zodat je altijd de juiste poetsstand voor jouw gebit gebruikt. Met de bijbehorende app op jouw smartphone krijg je nog meer feedback op jouw poetsgedrag. Zo krijg je handige tips om beter te leren poetsen en kun je je voortgang in de gaten houden. De Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 wordt geleverd met een alles-in-één opzetborstel, die met de driehoekige uiteinden en lange borstelharen de moeilijk bereikbare plekjes goed reinigt. Wanneer de borstel aan vervanging toe is, krijg je direct een seintje op het handvat. Zo weet je zeker dat je altijd effectief en hygiënisch je tanden poetst. De Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 is een perfecte keuze voor iedereen die het beste voor zijn gebit wil.

Pluspunten
 • Met de SenseIQ-technologie past de tandenborstel de poetsintensiteit aan zodat je altijd de juiste poetsverhouding gebruikt voor jouw gebit

  .

  Op de mondkaart in de app zie je duidelijk welke tanden je goed poetst of nog beter kan poetsen

  .

  Je laadt jouw tandenborstel op een gemakkelijke manier onderweg op met het luxe, oplaadbare reisetui.

Minpunten
 • Bij regelmatig gebruik van de verschillende poetsstanden raakt de accu sneller leeg, dus laad hem op tijd op.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9992/11

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9992/11 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9992/11 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9992/11 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9992/11 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11.