1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO Series 7 Zwart en Wit Duo Pack met extra opzetborstel.

Oral-B iO Series 7 Zwart en Wit Duo Pack met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80375673 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80375673 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80375673
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80375673
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80375673

De Oral-B iO Series 7 Zwart/Wit Duo Pack met extra opzetborstel is de perfecte combinatie voor een schoner gebit. Met deze elektrische tandenborstels poets je gezellig samen en krijg je adviezen uit de Oral-B app. Deze tandenborstels hebben namelijk een technologie die jouw tanden schoner en witter maakt. De 5 verschillende poetsstanden stellen je in staat om de intensiteit van je poetsbeurt te personaliseren. De Bluetooth functie maakt het mogelijk om de borstel te verbinden met je smartphone, zodat je gebruik kan maken van adviezen uit de Oral-B app. Daarnaast heb je ook een timer en poetsdruksensor. De accu gaat maar liefst 14 dagen mee. Let er wel op dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de Oral-B iO opzetborstels. Het display heeft de talen Engels en Nederlands. Deze krachtige elektrische tandenborstels zijn geschikt voor het hele gezin en helpen je om een stralende en gezonde glimlach te behouden.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel kun je gezellig samen je tanden poetsen. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poets en welke je beter kunt poetsen. Met 5 poetsstanden is het gemakkelijk om de poetsintensiteit aan te passen op je gebit en tandvlees.

Minpunten
  • De tandenborstels hebben minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n

    .

    De tandenborstels hebben minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80375673

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80375673 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80375673 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80375673 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80375673 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 7 Zwart en Wit Duo Pack met extra opzetborstel.