1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Pro 3000 Kids Minnie.

Oral-B Pro 3000 Kids Minnie.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80719285 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80719285 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80719285
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80719285
Poetstechniek tandenborstel CrossAction Kids
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal
Type poetsstanden
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80719285

De Oral-B Pro 3000 Kids Minnie heeft een extra zachte borstelkop die speciaal is ontworpen voor kindertanden en tandvlees. Deze kop is gevuld met extra zachte vezels die teder en zacht voor de kleine tanden en tandvlees poetsen. Daarnaast beschikt deze tandenborstel over een extra zachte borstelkop met een kleurrijk Minnie Mouse-ontwerp. Hiermee wordt poetsen leuker en vooral plezieriger voor jouw kindje. De Oral-B Pro 3000 Kids Minnie is een uitstekende keuze voor de dagelijkse mondverzorging van jouw kind. Met de interactieve Disney Magic App leert jouw kind op een leuke manier om goed de tanden te poetsen. Daarnaast zorgt de poetsdruksensor ervoor dat jouw kind niet te hard poetst. Dankzij de ingebouwde timer en de lange accuduur is deze elektrische tandenborstel een praktisch hulpmiddel voor de mondverzorging van jouw kind.

Pluspunten
 • Dankzij de Disney Magic Timer-app leert uw kind op een speelse manier de gewoonte om goed te poetsen

  .

  De vrolijke afbeelding maakt het leuk voor uw kind om de tanden te poetsen

  .

  Dankzij het lichtsein van de poetsdruksensor, voorkomt u schade aan het gebit.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan andere tandenborstels uit deze serie.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80719285

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80719285 heeft opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80719285 heeft een CrossAction Kids techniek.

De Oral-B 80719285 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Pro 3000 Kids Minnie.