1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 6n Zwart en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks).

Oral-B iO 6n Zwart en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 6n Zwart en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks) krijg je niet alleen twee tandenborstels, maar ook nog eens acht extra opzetborstels. Dit is meer dan genoeg om ruim een jaar mee te poetsen. De borstelkop van de tandenborstel draait niet alleen rond, maar trilt ook tegelijkertijd. Hiermee worden jouw tanden grondig gereinigd en gaan ze er steeds witter uitzien. Daarnaast waarschuwt de poetsdruksensor met rood licht als je te hard drukt en met groen licht als je met de juiste druk poetst. Wil je meer feedback op je poetsgedrag? Koppel dan de tandenborstel aan de Oral-B iO smartphone app. Hierin krijg je tips en advies om er zeker van te zijn dat je geen enkele plek overslaat. Met een volle accu kun je zo'n 14 dagen je tanden poetsen. Let wel op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Op het display staan alleen Nederlands en Engels.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 2 tandenborstels en voldoende opzetstukken om meer dan een jaar te poetsen. Op de kaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of dat je meer aandacht moet besteden aan het poetsen. Op het interactieve scherm kun je in één oogopslag zien welke poetsstand je hebt gekozen, hoe lang je moet opladen en de feedback over je poetsgedrag.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 6n Zwart en Lichtroze Duopack + opzetborstels (8 stuks).