1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 5N Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 5N Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335628
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335628
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335628

Met de Oral-B iO5N Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) krijg je een grondige reiniging voor je gebit. De borstelharen staan in een hoek van 16 graden en passen zich daardoor aan jouw tanden aan. Met de 5 verschillende poetsstanden heb je altijd de juiste stand voor jouw gebit. Voor parelwitte tanden poets je met de stand voor extra witte tanden. Heb je gevoelige stukken op je gebit? Gebruik dan de stand voor gevoelige tanden. Met de poetsdruksensor krijg je feedback over je poetsbeurt en op de mondkaart zie je precies waar jouw verbeterpunten liggen. De tandenborstel wordt geleverd met een harde reisetui, zodat je deze gemakkelijk meeneemt op reis. Wees er wel op bedacht dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de Oral-B iO opzetborstels.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetsst. Met 5 poetsstanden kun je de poetsintensiteit gemakkelijk aanpassen aan je gebit en tandvlees. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter zou moeten poetsen.

Minpunten
  • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation mee moet nemen op vakantie

    .

    De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 8N en iO 9N.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335628

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335628 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335628 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335628 heeft een techniek.

De Oral-B 80335628 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 5N Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).