1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Pastel Case.

Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Pastel Case.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80365695 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80365695 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80365695
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80365695
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal
Type poetsstanden
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80365695

De Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Pastel Case is een tandenborstel die je gemakkelijk meeneemt op reis. Hij wordt geleverd in een stijlvolle reisetui die je apparaat beschermt. Ook staat hij goed op de rand van je wasbak. De tandenborstel heeft drie verschillende poetsstanden waarmee je jouw poetsbeurt kunt personaliseren. Kies voor de gevoelige stand als je last hebt van gevoelig tandvlees en de poetsstand voor wittere tanden als je aan je lach wilt werken. De poetsdruksensor laat via licht aan of je te hard poetst, zodat je je tanden en tandvlees kunt beschermen. Daarnaast helpt de ingebouwde timer je om altijd de volle 2 minuten te poetsen. Kortom: met deze tandenborstel poets je op een gezonde, stijlvolle en effectieve manier.

Pluspunten
 • Je neemt je tandenborstel veilig en hygiënisch mee in het reisetui

  .

  Met 3 poetsstanden past u de poetsintensiteit aan op uw gebit en tandvlees

  .

  Dankzij het lichtsignaal en de vertraging van de borstel van de poetsdruksensor voorkom je schade aan je tanden en kiezen.

Minpunten
 • Je koppelt de tandenborstel niet aan je smartphone, dus je krijgt geen feedback over je tandenpoetsgedrag

  .

  Het meegeleverde reisetui is geen oplader, dus je moet een los laadstation meenemen als je op vakantie gaat.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80365695

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80365695 heeft opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80365695 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80365695 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Pro 3 3500 Cross Action Wit met Pastel Case.