1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B Kids Star Wars.

Oral-B Kids Star Wars.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80324342 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80324342 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80324342
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80324342
Poetstechniek tandenborstel Roterend 2D
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80324342

De Oral-B Kids Star Wars biedt een geavanceerde en innovatieve manier van tandenpoetsen aan kinderen vanaf 3 jaar. Deze elektrische tandenborstel heeft zachte borstelharen, zodat je kinderen de beste poetservaring krijgen. Het Star Wars design maakt het tandenpoetsen leuker, zodat je kinderen er plezier aan beleven. Met de bijgeleverde Disney MagicTimer App kun je je kinderen helpen om twee minuten te poetsen. De app speelt een bijpassend filmpje af, zodat de tijd sneller voorbij gaat. Op deze manier leren kinderen al op jonge leeftijd hoe belangrijk het is om de juiste poets gewoonten aan te leren. De opzetborstel van de tandenborstel heeft speciale verkleurende borstelharen, zodat je weet wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. De Oral-B Kids Star Wars is een geweldig product voor het verzorgen van je kinderen's gebit.

Pluspunten
  • Dankzij de Disney Magic Timer App leert jouw kindje op een speelse manier een goede poetsgewoonte aan. Deze elektrische tandenborstel heeft een ronde borstelkop, zodat je makkelijk elke tand of kies individueel kunt reinigen. De borstelharen veranderen na verloop van tijd van kleur, zodat jij weet wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft geen poetsdruksensor die voorkomt dat je te hard poetst op je tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80324342

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80324342 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80324342 heeft een Roterend 2D techniek.

De Oral-B 80324342 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Kids Star Wars.