1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO Series 7w Wit met extra opzetborstel.

Oral-B iO Series 7w Wit met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80362177 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80362177 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80362177
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80362177
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80362177

Met de Oral-B iO Series 7w Wit met extra opzetborstel krijg je een gebit dat schoner en witter is dan ooit. Dit komt door de geavanceerde technologie die de tandenborstel gebruikt. Ook heeft hij 5 verschillende poetsstanden. Hiermee stel je de intensiteit van je poetsbeurt helemaal zelf in. Of je nou iets minder intensief wilt poetsen door rekening te houden met gevoelige tanden, of je gebit extra wit wilt hebben, met de Oral-B iO Series 7w Wit met extra opzetborstel is het allemaal mogelijk. Via de Bluetooth functie verbind je de borstel met je smartphone en kun je gebruik maken van adviezen uit de Oral-B app. Ook beschikt het toestel over een timer en poetsdruksensor. Daarnaast gaat de accu maar liefst 14 dagen mee, dus dat betekent dat je heerlijk lang van je schone en witte gebit kunt genieten. Let wel op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Bovendien is de mogelijke talen op het display alleen Engels en Nederlands.

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed moet poetsen of waar je beter op moet letten. Met 5 poetsstanden is het eenvoudig om de poetsintensiteit aan te passen en je mond grondig te reinigen. Met maar liefst 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan gewone elektrische tandenborstels.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n

    .

    Deze tandenborstel kan niet op een universele Oral-B adapter worden opgeladen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80362177

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80362177 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80362177 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80362177 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80362177 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 7w Wit met extra opzetborstel.