1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (4 stuks.

Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (4 stuks.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9044/17 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9044/17 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9044/17
Merk Philips
Fabrikantcode HX9044/17
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9044/17

Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (4 stuks) krijg je een complete set voor een optimale mondhygiëne. De 4 opzetborstels zijn speciaal gemaakt om tandplak te verwijderen. Daarnaast heeft de tandenborstel 4 verschillende poetsstanden, zoals de stand voor wittere tanden of gevoelig gebit, en 3 intensiteiten waarmee je het gebit kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Met de bijbehorende app krijg je tips en feedback om je poetsgewoonten te verbeteren. Zo krijg je bijvoorbeeld een melding als je een plekje overslaat of te hard poetst. Ook krijg je een melding als de opzetborstels aan vervanging toe zijn. Je kunt de tandenborstel opladen in het reisetui of met het oplaadglas. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt voor 1,5 jaar poetsplezier!

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetstukken, zodat je 1,5 jaar poetsen. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen. Met 4 poetsstanden poetst u gemakkelijk zelfs gevoelige tanden of bloedend tandvlees.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft geen SenseIQ technologie, dus je moet zelf de juiste poetsstand kiezen.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9044/17

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9044/17 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9044/17 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9044/17 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9044/17 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88 + Plaque Defence opzetborstels (4 stuks.