1. elektrische tandeborstels
 2. Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 + Premium Plaque Defence opzetborstels (4 stuks).

Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 + Premium Plaque Defence opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9044/33 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9044/33 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9044/33
Merk Philips
Fabrikantcode HX9044/33
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9044/33

Met de Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 + Premium Plaque Defence opzetborstels (4 stuks) heb je meteen genoeg opzetborstels voor 9 maanden poetsen. De opzetborstels verwijderen gemakkelijk tandplak en hebben 4 verschillende poetsstanden met 3 sterktes. Je kunt het poetsen dus eenvoudig personaliseren. Met de BrushSync koppeling past de stand automatisch aan de opzetborstel aan. De poetsdruksensor laat je weten wanneer je te hard poetst en met de app krijg je tips om je poetsgedrag te verbeteren. Ook krijg je een seintje zodra de borstel aan vervanging toe is. De Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 + Premium Plaque Defence opzetborstels (4 stuks) zorgen ervoor dat je tanden proper en gezond blijven. Dankzij de verschillende poetsstanden en sterktes kun je jouw poetservaring personaliseren en steeds optimale resultaten bereiken. De poetsdruksensor en de app zorgen ervoor dat je jouw poetservaring steeds verder verbetert. Genoeg redenen om deze slimme tandenborstel aan te schaffen!

Pluspunten
 • Je haalt 2 tandenborstels inclusief 2 laadstations en 4 extra opzetborstels in huis, dus jullie poetsen gezellig samen je tanden

  .

  De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips, zodat je je poetsgedrag verbetert

  .

  Met 4 poetsstanden poet je ook gevoelige tanden of bloedend tandvlees zonder problemen.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt. De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt. De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9044/33

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9044/33 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9044/33 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9044/33 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9044/33 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 + Premium Plaque Defence opzetborstels (4 stuks).